[Latest Version] Free 1z0-632 PDF Download with 100% Pass Guarantee

We ensures to provide the most update 1z0-632 practice tests with the most accurate answers. We On-Premise Applications {keywords} are the most complete and authoritative 1z0-632 dumps with which one can pass the On-Premise Applications Latest 1z0-632 exam questions exam in an easy way. Preparing for On-Premise Applications May 11,2022 Hotest 1z0-632 pdf dumps PeopleSoft PeopleTools 8.5x Implementation Essentials exam is really a tough task to accomplish. But We will simplified the process.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1z0-632 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1z0-632 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1z0-632 dumps.Do you what to see some samples before 1z0-632 exam? Check the following 1z0-632 free dumps or download 1z0-632 dumps here.

Question 1:

View the exhibits.

Based on the page layout, what is wrong with the search page and how should you fix it?

A. The Add actions should not be available; check the component definition foe the Item Label

B. Include History and Correction should be displayed; check the Internet tab of the Component Properties dialog box

C. The Add action should not be available; check the Internet tab of the Component Properties dialog box

D. Include History and Correction should be displayed; check the Use tab of the Component Properties dialog box

E. The Add action should not be available; check the Use tab of the Component Properties dialog box

Correct Answer: D

Reference: https://docs.oracle.com/cd/E57990_01/pt853pbh2/eng/pt/tpst/task_WorkingwithSearchPages-027de6.html#topofpage


Question 2:

A colleague needs to update a custom cascading style sheet (CSS) style for your team\’s fluid application. She has the style definition shown in this exhibit open in Application Designer, but isn\’t sure if she has opened the correct style definition and asks for your advice.

How do you know she does not have a fluid CSS style open?

A. The fluid user interface does not use the Arial or the sans-serif fonts. The fluid user interface uses only the Lucida Grande and Helvetica Neue fonts

B. In the fluid user interface, font color is not set on the style definition. The current branding theme is what determines the font color for the fluid user interface display

C. The fluid user interface does not use absolute font sizes. Only relative font sizes apply to the dynamic nature of the fluid user interface

D. The fluid user interface uses only free form style sheets, and this style sheet is a fixed from style sheet

E. Fluid style sheets all have _FL appended to the style name

Correct Answer: D

Reference: http://technoeureka.blogspot.com/2018/03/applying-css-styling-to-field-values-on.html


Question 3:

Review the following definition:

Select the correct PeopleCode statement to declare an object of the ErrorRow class.

A. Component OCP:OCPUtilities: ErrorRow andNewObject

B. Component andNewObject extends ErrorRow;

C. Row OCP:OCPUtilities:ErrorRow andNewObject;

D. andNewObject = create OCP:OCPUtilities:ErrorRow();

E. andNewObject = Get (OCP:OCPUtilities:ErrorRow);

F. Component OCP.OCPUtilities.ErrorRow andNewObject

Correct Answer: A


Question 4:

Consider the following three scenarios and six tools or techniques. For each scenario, identify the most appropriate tool or technique for updating the portal registry.

A. S1-T2, S2-T1, S3-T3

B. S1-T2, S2-T6, S3-T4

C. S1-T5, S2-T4, S3-T3

D. S1-T5, S2-T3, S3-T4

E. S1-T5, S2-T1, S3-T4

Correct Answer: D


Question 5:

Review the definition of the Calculate user-defined function.

Then, review the invocation of this Calculate function in a FieldChange program:

Which two corrections are required to allow these PeopleCode programs to be saved as syntactically correct programs that produce valid results? (Choose two.)

A. In the FieldChange program, move line 3 to become line 1

B. In the function definition, delete the in and out modifiers on line 1

C. Delete line 3 from the function definition. In the FieldChange program, add the following as line 5: andincr = 0;

D. Replace line 4 in the FieldChange program with the following:

Correct Answer: BD


Question 6:

You click a value on the search page and get a SQL error as shown in this exhibit.

What should you do to troubleshoot this issue and fix it?

A. Check the page definition, make the necessary changes, and save the page

B. Check the Use tab of the Component Properties dialog box, verify the search record, make the necessary changes, and save the component

C. Check if the record definition was modified by another developer and perform an alter table

D. Check the record key structure, make the necessary changes, save the record, and then perform a create indexes

E. Check the record key, alternate search key, and list box settings of the search record, and save the record

Correct Answer: A


Question 7:

Assume that you open a PeopleSoft application record definition using Application Designer. Which two of the following statements are false? (Choose two.)

A. In Application Designer, with a record definition open, you can insert additional fields

B. Any changes made to the record definition in Application Designer are stored in a PeopleTools table as application metadata

C. In Application Designer, with a record definition open, you can view transactional application data, such as inventory items provided by a vendor

D. In Application Designer, with a record definition open, you can add or update transactional application data, such as adding a new inventory item

E. In Application Designer, with a record definition open, you can modify the key structure of the record definition

F. In Application Designer, with a record definition open, you can set a record field to be a required field for which an end user must specify a value when adding a new row of transactional data

Correct Answer: BF


Question 8:

View the exhibits. Based on this page layout and page order, select two true statements about this page definition.

A. The TS_EMP_REVIEW page is saved without error

B. The TS_EMP_REVIEW page contains a parent/child design error

C. The TS_EMP_REVIEW page is saved with a related field error

D. The TS_EMP_REVIEW page is saved with a duplicate record field warning

Correct Answer: A


Question 9:

You are testing the Course Session Details page. You click the Lookup button for the Instructor field and select a name. When you tab off the field, a message is displayed.

What caused this issue and how do you fix it?

A. The menu definition associated with this page has the wrong search record; examine the menu definition

B. The page field definition has the wrong prompt table assigned; examine the page definition

C. The component definition associated with this page has the wrong search record; examine the component definition

D. The record field definition has the wrong prompt table assigned; examine the record definition

E. You selected an incorrect value from the prompt; select a different value

Correct Answer: C


Question 10:

You have these items selected in the Suppress on Form Factor group box on the Fluid tab for a page control.

How will the system treat this control?

A. PeopleTools will compress the size of this control to reduce the amount of data sent over the wireless network for smartphones and tablets

B. The control will display only a laptop and desktop computers

C. The control will display only on smartphones and tablets

D. The control will consume less space on the page when rendered on a smartphone or tablet

Correct Answer: D

Reference: https://pe0ples0ft.blogspot.com/2017/09/fluid-ui-working-with-grids.html


Question 11:

While in the office on his desktop computer, a user personalizes his fluid homepage by adding a tile for the My contacts component. The next day at the airport, the user attempts the access the My Contacts component using his smartphone. Unfortunately, he cannot see the My Contacts tile on his field homepage.

Why is the user unable to find the My Contacts tile on his fluid homepage when using his smartphone?

A. The user does not have the Smartphone Access check box enabled in his personalization\’s

B. The smartphone does not have a supported version of its operating system

C. The style, ps_homepage-phone, has not been applied on the Fluid tab of the Component Properties dialog box

D. The Display on Small Form Factor Homepage check box has not been selected on the Fluid tab of the Component Properties dialog box

E. The component does not contain any pages of type Small Form Factor

Correct Answer: D


Question 12:

You configure embedded pop-up help for a scroll area header or a grid header by ____.

A. using the Insert menu to insert a Popup help button on the grid header or scroll area header in place of the Navigation bar

B. adding a hyperlink or push button to the header linking to the delivered online help

C. adding a hyperlink or push button to the header linking to your custom online help

D. selecting Message Catalog Popup on the Label tab of the Grid Properties Dialog box or the Scroll Area Properties dialog box

Correct Answer: D

Reference: https://docs.oracle.com/cd/E41633_01/pt853pbh1/eng/pt/tapd/task_ConfiguringEmbeddedHelpforScrollAreasandGrids-277585.html


Question 13:

When you attempt to drag a subrecord onto a page, the page definition displays an error. What is the reason for this?

A. The Use tab on the Page Properties dialog box does not have the Page Size field set to Auto-size so that the page automatically expands to facilitate all the fields in the subrecord

B. The subrecord definition does not have the Record Type value set to SubRecord

C. The Use tab on the Record Properties dialog box for the subrecord definition does not have the Parent record field set correctly in the Record Relationship settings

D. The Page Type Field is not set to be Subpage on the Use tab of the Page Properties dialog box

Correct Answer: C


Question 14:

Match each valid PeopleCode variable scope in the first column with its corresponding duration in the second column and its description in the third column.

A. 1Cd, 3Cc, 5Ee

B. 1Ed, 3Bc, 4Da

C. 1Cd, 3Ac, 4Da

D. 1Cb, 2Ca, 3Aa

E. 1Cd, 3Bc, 5Ee

F. 1Cd, 3Ac, 4Da

Correct Answer: D


Question 15:

Your client has asked you to update their PeopleCode programs to replace outdated system variables with current system variables. Which system variable replaces %OperatorId?

A. %Session

B. %CurrentUser

C. %UserId

D. %SessionUser

E. %SessionId

F. %SignonUserId

Correct Answer: C

Reference: https://docs.oracle.com/cd/E41633_01/pt853pbh1/eng/pt/tpcr/task_DeprecatedItemsandPeopleCodeNoLongerSupported-da7e1c.html