[PDF and VCE] Free 2V0-31.20 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your Newest 2V0-31.20 vce dumps exam! Get yourself well prepared for the VCP – CMA 2020 May 11,2022 Hotest 2V0-31.20 vce Professional VMware vRealize Automation 8.1 exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 2V0-31.20 pdf. With We latest 2V0-31.20 new questions, you’ll pass the VCP – CMA 2020 Latest 2V0-31.20 pdf dumps Professional VMware vRealize Automation 8.1 exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 2V0-31.20 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 2V0-31.20 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 2V0-31.20 dumps.Although questions are from 2V0-31.20 free dumps, the validity and accuracy of the 2V0-31.20 dumps are absolutely guaranteed.

Question 1:

When considering the architecture of a clustered deployment of VMware vRealize Automation, which two components will require the configuration of an external load balancer? (Choose two.)

A. vRealize Suite Lifecycle Manager

B. vRealize Automation

C. VMware Identity Manager

D. PostgreSQL Database

E. vCenter Server

Correct Answer: BC


Question 2:

An administrator is tasked with creating cloud zones for an existing Amazon Web Services (AWS) cloud account.

Which type of compute resource can be added to the cloud zone?

A. Cluster

B. Elastic Cloud Compute (EC2) Instances

C. Availability Zones

D. Virtual Private Cloud (VPC)

Correct Answer: A

Reference: https://docs.vmware.com/en/VMware-Cloud-Assembly/services/Using-and-Managing/GUIDDDAA67C6-EC17-41BD-BF15-98EEF9B0A418.html


Question 3:

An administrator configures cloud accounts for vSphere, Amazon Web Services and Google Cloud Platform. Each public cloud account has a single region configured, with a single cloud zone associated with each. Company policy states that all development workloads should be deployed to the public cloud. The administrator wants to ensure that when creating blueprints for this project an appropriate constraint tag is specified to meet the placement policy and that App-Dev users are allowed to select whether to deploy the machine to production or development. The tagging strategy states that development environments should be tagged with “dev” and production environments should be tagged “prod”.

Which two actions should the administrator take to ensure the objective is met? (Choose two.)

A. Add a capability tag to each public cloud zone, using env:prod as the key/value pair.

B. Add a capability tag to each vSphere cloud zone, using env:prod as the key/value pair.

C. Add a capability tag to each public cloud zone, using env:dev as the key/value pair.

D. Add a capability tag to each vSphere cloud zone, using env:dev as the key/value pair.

E. Add a capability tag to each cloud account, using env:prod as the key/value pair.

Correct Answer: BC

Reference: https://docs.vmware.com/en/VMware-Cloud-Assembly/services/Using-and-Managing/GUID9DB7610D-9179-419B-9605-539F625A81D1.html


Question 4:

What are two purposes of projects in vRealize Automation? (Choose two.)

A. Add cloud accounts

B. Map compute resources to users and groups

C. Organize image mappings

D. Create tenants

E. Configure custom naming

Correct Answer: AB

Reference: https://cloudadvisors.net/2019/12/13/vrealize-automation-8-working-with-projects-firstconsiderations/


Question 5:

Which vRealize Suite product helps an administrator understand the monetary impact of individual deployments and manage costs in vRealize Automation?

A. vRealize Log Insight

B. vRealize Operations

C. vRealize Network Insight

D. vRealize Suite Lifecycle Manager

Correct Answer: D

Reference: https://www.vmware.com/content/dam/digitalmarketing/vmware/en/pdf/products/vrealize-suite/ vmware-vrealize-suite-lifecycle-manager-solution-overview.pdf


Question 6:

An administrator is configuring a cloud account for Microsoft Azure.

Which piece of information must the administrator provide in order to successfully add this cloud account?

A. Username

B. IP address

C. Password

D. Subscription ID

Correct Answer: D

Reference: https://docs.vmware.com/en/vRealize-Automation/8.0/Using-and-Managing-Cloud-Assembly/ GUID-F7656A16-6E21-4D5E-8F3A-AF38D365555F.html


Question 7:

An administrator is building a blueprint to allow users to select a cloud type.

The cloud type options are:

Amazon Web Services vSphere

Where will the administrator configure capability tags so that the proper compute is selected at the time of deployment?

A. Projects

B. Cloud Accounts

C. Cloud Zones

D. Network Profile

Correct Answer: C

Reference: https://docs.vmware.com/en/vRealize-Automation/8.1/Using-and-Managing-Cloud-Assembly/ GUID-8E630DEA-4732-45FC-9655-6933D55818C1.html


Question 8:

An administrator needs to create a new project for the development team. Which vRealize Automation resource can be added to a project?

A. Cloud Zones

B. Cloud Accounts

C. Flavor Mappings

D. Image Mappings

Correct Answer: A

Reference: https://docs.vmware.com/en/vRealize-Automation/8.2/Using-and-Managing-Cloud-Assembly/ GUID-55F871CF-87BF-4BE5-8429-8DFB63286E22.html


Question 9:

Which option should an administrator configure to implement storage profiles in blueprints?

A. Cloud zones

B. Projects

C. Tags D. Flavor mappings

Correct Answer: C


Question 10:

Which two public cloud accounts are supported for vRealize Automation? (Choose two.)

A. Microsoft Azure

B. Oracle Cloud

C. Amazon Web Services

D. IBM Cloud

E. Alibaba Cloud

Correct Answer: AC

Reference: https://docs.vmware.com/en/vRealize-Automation/8.0/Using-and-Managing-Cloud-Assembly/ GUID-6667AA70-169A-4E03-A377-B2B4533910D4.html


Question 11:

Which vRealize Automation service is a development- and process-automation platform that supports extensibility and Anything-as-a-Service (XaaS) features in vRealize Automation?

A. Cloud Assembly

B. Code Stream

C. vRealize Orchestrator

D. Service Broker

Correct Answer: C

Reference: https://thecloudxpert.net/2019/12/12/vra8-lets-talk-about-xaas/


Question 12:

An administrator is tasked with integrating vRealize Operations and vRealize Automation.

Which two pieces of information will the administrator require to perform this integration? (Choose two.)

A. The license key for vRealize Operations

B. The vRealize Orchestrator details through which vRealize Operations will be configured

C. The IP/FQDN of the vRealize Operations server

D. The vRealize Operations login username and password

E. The SSL certificate of the vRealize Operations server

Correct Answer: CD

Reference: https://docs.vmware.com/en/vRealize-Operations-Manager/8.1/com.vmware.vcom.core.doc/ GUID-25F0450A-86CE-4E47-84D0-82C01DF47D27.html


Question 13:

Which kubectl command should be run to find the Kubernetes authentication method?

A. kubectl describe pod

B. kubectl describe secrets

C. kubectl -n prelude describe pod

D. kubectl explain

Correct Answer: A


Question 14:

Which command should an administrator run to check the status of vRealize Automation services?

A. kubectl cluster-info -n prelude

B. vracli status

C. kubectl -n prelude get pods

D. vracli org-oauth-apps

Correct Answer: B

Reference: https://docs.vmware.com/en/VMware-Validated-Design/6.0/sddc-operational-verification/GUID040957F2-F4F0-46CE-857B-A0BAF03355EB.html


Question 15:

What is the main difference between vRealize Orchestrator non-persistent logs and persistent logs?

A. Log Insight forwarding configuration

B. Storing of events in the database

C. Time Synchronization of logs

D. Logging level configuration

Correct Answer: B

Reference: https://docs.vmware.com/en/vRealize-Orchestrator/7.6/com.vmware.vrealize.orchestratorinstall-config.doc/GUID-4E29EBE7-181D-4B17-982E-7599F9164F1B.html