[PDF and VCE] Free AD0-E104 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your Adobe Experience Manager Hotest AD0-E104 practice Adobe Experience Manager Architect exam. We will assist you clear the Apr 26,2022 Hotest AD0-E104 QAs exam with Adobe Experience Manager AD0-E104 new questions. We AD0-E104 dumps are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest AD0-E104 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the AD0-E104 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our AD0-E104 dumps.These questions are from AD0-E104 free dumps. All questions in AD0-E104 dumps are from the latest AD0-E104 real exams.

Question 1:

A customer wants to integrate an e-Commerce platform with their AEM site. Product data is stored on a separate Product Information Management (PIM) system. PIM is managed by the e-Commerce platform. The customer has the following requirements:

1.

Product images need to be stored on AEM

2.

The customer has a central API gateway and would want to leverage that the gateway for integration What should the Architect recommend to display product data?

A. Import all product data into AEM once and incrementally keep it up-to-date with PIM

B. Create an OSGi service to fetch Product data from PIM

C. Import all product data into AEM because the customer needs to add marketing attributes to product data

D. Use Micro Services to fetch product data to AEM at runtime and cache it for faster access

Correct Answer: C


Question 2:

A customer with a static website uses an agency to centrally manage its content. The website is targeted for an international audience as shown in the following diagram:

Which model should the Architect recommend to improve performance?

A. Publish to and cache content in the CDN

B. Use Adobe Target to deliver content in each region

C. Load balance three AEM publishers

D. Deploy an author-publisher pair in each region

Correct Answer: A


Question 3:

Which technology is used to integrate Adobe Launch in AEM?

A. Adobe Analytics

B. Adobe Sensei

C. Adobe DTM

D. Adobe IO

Correct Answer: A

Reference: https://helpx.adobe.com/experience-manager/kt/integration/using/aem-launch-integration-tutorial-understand.html


Question 4:

A large digital agency has 10 TB of assets in their DAM where renditions for each Asset must be created without affecting performance for the authors. Which capability should the Architect recommend to meet the requirements?

A. Create AEM multi-threaded workflow

B. Use AEM Asset Offloading

C. Update dispatcher configuration to cache Assets

D. Reduce the number of AEM Asset versions

Correct Answer: B


Question 5:

A client currently licenses AEM, Abode Target, and Adobe Analytics.

The client wants to increase organizational efficiencies by enabling content producers to have the ability to create personalized experiences in AEM. They want the results to be captured in Adobe Analytics.

Which implementation strategy should the Architect recommend?

A. Configure a replication agent that points to Adobe Target and use Adobe Launch for Analytics tags on the AEM Site

B. Place Adobe Target and Analytics tags onto your AEM Site

C. Place Analytics tags on your AEM Site and the Visual Experience Composer in Target

D. Use Targeting Mode in AEM and use Analytics for Target (A4T) as the reporting source.

Correct Answer: C

Reference: https://docs.adobe.com/content/help/en/target/using/experiences/offers/aem-experience-fragments.html


Question 6:

A client\’s marketing pages are generally slow to load which is causing a significant drop in sales. All other AEM pages load within expected performance guidelines regardless of whether the visitor is being served the desktop or mobile experiences.

The marketing pages typically get slower when multiple external campaigns such as Facebook or AdWords drive traffic to those pages. The page performance tends to dip during high traffic periods Internal campaign clicks such as those from hero images use similar campaign codes as external campaign traffic.

What should the Architect do to resolve this issue?

A. Convert the marketing pages to a responsive design instead of an adaptive design

B. Set AEM to use GZIP compression instead of the web servers compression

C. Add a new dispatcher farm to assist with the clients marketing pages

D. Modify the dispatcher.any files section to ignore campaign-based URL parameters

Correct Answer: B


Question 7:

A customer with an international website has authors all over the world who work on content. Each day, a high amount of content changes are done through page editing, workflows, and translations. Performance of the AEM Author starts off fine but degrades over time. Monitoring shows the available disk space is steadily decreasing. A health check shows that the daily maintenance jobs did not finish. What two actions should the Architect do to resolve the issue? (Choose two.)

A. Run version and workflow purging

B. Recommend running offline Tar compaction

C. Recommend running online Tar compaction

D. Extend the daily window for online revision cleanup

E. Increase the allocated memory to AEM

Correct Answer: CE


Question 8:

Which node store should be configured to store a large number of binaries?

A. Default JCR Repository

B. Segment node store

C. File Data store

D. Document node store

Correct Answer: C

Reference: https://helpx.adobe.com/experience-manager/6-3/sites/deploying/using/data-store-config.html#DataStoreConfigurations


Question 9:

A customer wants to expose existing content from AEM to other applications. What solution should the Architect recommend to meet this requirement?

A. Use the metadata export pool

B. Use the AEM Data Services interface

C. Use Content Services

D. Create a custom data importer service

Correct Answer: C

Reference: https://docs.adobe.com/content/help/en/experience-manager-learn/getting-started-with-aem-headless/chapter-7.html


Question 10:

The customer wants to have an ecommerce website with several sites pages with the following criteria:

AEM servers and the ecommerce platform are hosted and managed on different domains Timing constraints and ecommerce product evolution require that the cart and the products pages be delivered directly from ecommerce platform and not by AEM Part of the page is written using a SPA framework

What should the Architect do to mitigate Cross Origin Resource Sharing?

A. Use Server Side Include on AEM pages to display ecommerce data

B. Use OSGI services to make calls to the ecommerce platform

C. Use Ajax calls to make calls to the ecommerce platform

D. Use proxy server to separate traffic for AEM and ecommerce platforms

Correct Answer: B


Question 11:

Which format can content services export to out of the box (OOTB)?

A. CSV

B. HTML

C. TEXT

D. JSON

Correct Answer: D

Reference: https://helpx.adobe.com/cz/experience-manager/6-4/mobile/using/rendering-and-delivery.html


Question 12:

How should an Architect reduce the time needed to index content?

A. Set the queryPaths property

B. Convert any property index to a lucene index

C. Set the include or excludePaths properties

D. Set the reindex property to true

Correct Answer: D

Reference: https://docs.adobe.com/content/help/en/experience-manager-64/deploying/deploying/oak-run-indexing-usecases.html


Question 13:

An Architect is creating an index to optimize data retrieval from AEM. The Architect implements a Property index instead of a Lucene index. What is an advantage of the Property index?

A. Property indexes support uniqueness constraints

B. Lucene indexes are supported after AEM version 6.3

C. Property indexes are faster than Lucene indexes

D. Property indexes offer more features than Lucene indexes

Correct Answer: A

Reference: https://docs.adobe.com/content/help/en/experience-manager-64/deploying/practices/best-practices-for-queries-and-indexing.html


Question 14:

A customer maintains user accounts in an external database and wants to authenticate AEM users using the users stored in the database. What should the Architect create?

A. A custom authentication handler and external identity provider

B. A customer authentication filter and a user sync handler

C. A customer authentication filter and an external identity provider

D. A customer authentication handler and an authentication filter

Correct Answer: D


Question 15:

Which approach should be used when applying ACLs to a user that has been synchronized with an LDAP?

A. Apply permissions to the synced group

B. Add user property mappings for a synced user. AEM will assign ACL\’s based on these

C. Apply permissions directly to the synced user

D. Add a synced group to a local AEM group that has permissions

Correct Answer: B