1z0-521 the Most Up to Date VCE And PDF Instant Download

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your On-Premise Applications Apr 05,2022 Newest 1z0-521 pdf dumps Oracle E-Business Suite R12.1 Order Management Essentials exam. We will assist you clear the Newest 1z0-521 study guide exam with On-Premise Applications 1z0-521 dumps. We 1z0-521 new questions are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1z0-521 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1z0-521 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1z0-521 dumps.The following questions and answers are from the latest 1z0-521 free dumps. It will help you understand the validity of the latest 1z0-521 dumps.

Question 1:

ACME has offices in various countries, and its customers and suppliers are based around the globe.

Given that addresses are formatted differently in each country, how would you set up the system to handle this situation?

A. Set up the address as a context-sensitive key flexfield.

B. Set up the address as a free format segmented value set.

C. Set up the address as a context-sensitive descriptive flexfield

D. Set up the address as a dependent value set country-specific segments.

Correct Answer: C


Question 2:

Identify three true statements regarding freight and special charges. (Choose three)

A. Accrual is valid application method for modifier type of freight/special charges.

B. Basic pricing provides seeded freight and special charges type of modifier list.

C. You can define your own implementation-specific freight and special charges type of the modifier list.

D. You can use the range price breaks in creating modifiers for freight and special charges if you are using only Basic pricing.

E. You can handle your own implementation-specific freight cost type or freight charges type codes for use in modifiers for calculating freight and special charges.

F. When there are two equal modifiers with the highest precedence in an incompatibility level, the pricing engine selects the modifier that provides the best benefit to the customer.

Correct Answer: BEF


Question 3:

Which option identifies the requirements to ship confirm a sales order line?

A. The item attribute is shippable and Shipping is an activity in the lines workflow.

B. The item attribute is shippable, the Line status is Picked and Shipping is an activity in the lines workflow.

C. The item attribute is shippable, the Line status is Booked, and Shipping is an activity in the lines workflow.

D. The item attribute is shippable, the Line status is Entered, and Shipping is an activity in the lines workflow.

E. The item attribute is shippable, the line status is Shipped, and shipping is an activity in the lines workflow.

F. The item attribute is shippable, the line status is Awaiting Shipping, and shipping is an activity in the lines workflow.

Correct Answer: B


Question 4:

The seeded OM workflow contains a number of item types.

Identify five valid item types? (Choose five)

A. Ship Only

B. Order Only

C. OM Standard

D. Order Header

E. OM price Only

F. Return for Credit

G. OM change Order

H. OM blanket Header

Correct Answer: BCDGH


Question 5:

An order has five lines with line status of Staged/Pick Confirmed.

There is no record on the Delivery tab in the Shipping Transaction form for this order.

What could be the possible resolution?

A. Resolve the shipping exception.

B. Enable shipping privilege for the user.

C. Autocreate delivery from the Pick Release form.

D. Autocreate delivery from the Delivery Transaction form.

E. Autocreate delivery from the Shipping Transaction form.

Correct Answer: E


Question 6:

Identify three correct statements regarding explicit and implicit acceptance. (Choose three)

A. Action attribute – Fulfillment Acceptance is necessary for implicit acceptance

B. An implicit acceptance request set ha two concurrent request: 1) Generate Pre-billing Acceptance program for pre-billing, implicit acceptance 2) Revenue contingency Analyzer for post-billing implicit acceptance.

C. Execution of concurrent program is not needed to perform post billing, implicit acceptance.

D. CSR can enter explicit acceptance via the order information portal or the order import correction.

E. An acceptance comment field is available on order header level (Order information/other tab) of the sales order form.

F. An implicit acceptance deferral reason must be defined in AR with an event attribute using ship confirmation date and expiration days.

Correct Answer: BDF


Question 7:

Identify three correct statements about Cascading Attributes. (Choose three)

A. Enable Quick Code OM_Header_to_Line_Cascade.

B. Enable the Key Profile option OM: Sales Order Form: Cascade Header Changes to Line.

C. The Cascading Attributes feature is applicable for User Interface, but not for any API (Process Order)

D. When an update constraint is violated for a line attribute, the constraint still allows updates to other lines.

E. There are only two modes (Automatic and Manual) for the Profile OM: Sales Order Form Cascade Header change to line.

Correct Answer: ABC


Question 8:

Which three statements are true regarding OM system parameters? (Choose three)

A. System parameters can be set with different values of different operating units.

B. System parameters can not be set with different values for different operating units.

C. The profile OM: credit sales person for freight on sales has been changed to an OM system.

D. The system parameter OM Employee for self service order has been changed to an OM system parameter with the same name.

E. The system parameter name OM employee for self service order in single OM system parameter which ha not changed to an OM profile.

F. The profile OM employee for self service order is the only OM responsibility level profile, which has been changed to an OM system parameter with a new name requestor for drop ship order created by external users.

Correct Answer: ACF


Question 9:

Which three statements are true about the intercompany drop ship process across different operating units? (Choose three)

A. Customer\’s addresses are visible across ledger.

B. Customer addresses are not visible across ledger.

C. The shipping organization generates an intercompany payable invoice.

D. The procurement organization generates an intercompany payable invoice.

E. The shipping organization creates an intercompany Receivable invoice for the goods.

F. The procurement organization creates an intercompany Receivables invoice for the goods

Correct Answer: ACF


Question 10:

Which statement best describe locator Control? (Choose two)

A. Cannot be changed after it is specified

B. Can be specified at the item master level

C. Can be specified at the operating unit level

D. Can be specified at the inventory organization level

Correct Answer: BD


Question 11:

Available to promise rules are ______.

A. Seeded using APICS conventions

B. User defined in order management module

C. User defined using a matrix of selectable criteria

D. User defined in the global order promising module

E. System assigned base upon the item type, cumulative lead time and un consumed forecast

Correct Answer: C


Question 12:

Select the two principle elements of the pack functionality in shipping execution. (Choose two)

A. Trip

B. Delivery

C. Trip stop

D. Delivery line

E. License plate number

Correct Answer: DE


Question 13:

ACME\’s standard freight storage charge is a ten percent markup handling costs.

To ensure the correct calculation of freight charges, which formula qualifier context, and qualifier attribute will you use? (Choose two)

A. Create a formula to calculate the markup freight handling as (0.1 times the handling cost)

B. Create a formula to calculate the markup freight handling as (1.1 times the handling cost)

C. Use a qualifier context of terms and a qualifier attribute of freight terms with a line level modifier line.

D. Use a qualifier context of terms and a qualifier attribute of freight terms with an order level modifier line.

E. Use a qualifier context of terms and a qualifier attribute of freight type code with a line level modifier line.

F. Use a qualifier context of terms and a qualifier attribute of freight type code with an order level modifier line.

Correct Answer: BE


Question 14:

Customer acceptance is applicable for which four order types or models. (Choose four)

A. Kits

B. Returns

C. Internal orders

D. Retro bill orders

E. ATO/PTO models

F. Standard orders with service items

G. Standard orders with standard items

Correct Answer: AEFG


Question 15:

Which three statements are true regarding drop ship orders? (Choose three)

A. The supplier ships to the seller

B. Requisition import program creates the requisition.

C. The PO is created from an approved requisition, which is then sent to the supplier

D. Drop shipments are created as sales orders in order management with an initial source type.

E. The purchase release concurrent program or workflow in order management creates rows in the requisition import tables.

Correct Answer: BCE