Free Sharing Updated JN0-102 VCE and PDF Exam Practice Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your Mar 24,2022 Newest JN0-102 practice exam! Get yourself well prepared for the JNCIA Newest JN0-102 pdf dumps Juniper Networks Certified Internet Associate, Junos(JNCIA-Junos) exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update JN0-102 new questions. With We latest JN0-102 exam questions, you’ll pass the JNCIA Newest JN0-102 QAs Juniper Networks Certified Internet Associate, Junos(JNCIA-Junos) exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest JN0-102 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the JN0-102 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our JN0-102 dumps.JN0-102 free dumps are questions from the latest full JN0-102 dumps. Check JN0-102 free questions to get a better understanding of JN0-102 exams.

Question 1:

What is a valid IPv6 address?

A. 00:05:85:23:45:67

B. 127.0.0.1

C. 2001:0db8:3000:2215:0000:0000:aaaa:1111

D. 49.0001.0192.0168.1001.00

Correct Answer: C


Question 2:

Which simplified IPv6 address is the same as the IP address 2001:0000:1000:0000:0000:cbff:0020:0001/64?

A. 2001::1::cbff:2:0001/64

B. 2001::1000::cbff:20:1/64

C. 2001:0:1000::cbff:20:1/64

D. 2001:0:1:0:0:cbff:2:1/64

Correct Answer: C


Question 3:

A user opens a webpage that requires the transmission of packets from the Web server to the client\’s browser. The packets transmitted from the Web server to the client exceed the smallest MTU value on the communications path.

Which two protocol functions allow this type of communication? (Choose two.)

A. packet segmentation

B. serialized checking

C. packet sequencing

D. parallel checking

Correct Answer: AC


Question 4:

In dotted decimal notation, what is the equivalent of 11010101 01000010 01111111 11000010?

A. 213.66.127.194

B. 214.66.128.195

C. 212.64.143.194

D. 213.66.111.194

Correct Answer: A


Question 5:

Which statement describes the PFE?

A. The PFE controls the RE by providing Layer 2 and Layer 3 forwarding tables.

B. The PFE implements advanced services such as policing, stateless firewall filtering, and class of service.

C. The PFE sends traffic to the RE for systematic packet forwarding.

D. The PFE receives hardware and environmental status messages from the RE.

Correct Answer: B


Question 6:

Which two design goals describe the Junos OS design? (Choose two.)

A. clean separation of security and routing policies

B. clean separation of control and forwarding planes

C. modularization of multiple software processes

D. a single hardware platform for all software applications

Correct Answer: BC


Question 7:

Which two Junos platforms provide stateful firewall functionality? (Choose two.)

A. MX Series

B. EX Series

C. SRX Series

D. QFX Series

Correct Answer: AC


Question 8:

Which statement describes transit traffic?

A. Traffic addressed to the chassis that requires some form of special handling by the RE before it can be forwarded out an egress port.

B. Traffic that enters an ingress port, is compared against the forwarding table, and is forwarded out an egress port.

C. Any traffic that requires the generation of an ICMP message.

D. Traffic that requires some form of special attention and does not pass through the device.

Correct Answer: B


Question 9:

When using keyboard shortcuts, which keystroke combination allows users to erase a single word to the left of the cursor?

A. Ctrl a

B. Ctrl e

C. Ctrl u

D. Ctrl w

Correct Answer: D


Question 10:

Which two statements are true about the configure exclusive command? (Choose two.)

A. It allows users to retain all uncommitted changes when exiting exclusive configuration mode.

B. It allows multiple users to edit private copies of the configuration concurrently.

C. It causes the loss of all uncommitted changes when exiting exclusive configuration mode.

D. It excludes other users from editing the configuration.

Correct Answer: CD


Question 11:

Which command returns a list of commands in which a given keyword is used throughout the Junos hierarchies?

A. help topic

B. help reference

C. help apropos

D. help tip

Correct Answer: C


Question 12:

Which information would you find using the CLI help function? (Choose two.)

A. message of the day

B. tip of the day

C. explanation for specific system log error messages

D. explanation for specific traceoptions log messages

Correct Answer: BC


Question 13:

Which command gracefully shuts down the Junos OS?

A. request system reboot

B. request system logout

C. request system halt

D. restart gracefully

Correct Answer: C


Question 14:

Which command would you use to view interface usage details in real time?

A. show interfaces terse

B. show interfaces extensive

C. monitor interface traffic

D. monitor traffic interface

Correct Answer: C


Question 15:

Which command will silently drop a matching packet?

A. set routing-options static route 10.1.1.1/32 no-retain

B. set routing-options static route 10.1.1.1/32 discard

C. set routing-options static route 10.1.1.1/32 reject

D. set routing-options static route 10.1.1.1/32 passive

Correct Answer: B