[Newest Version] Free HPE6-A78 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

Attention please! Here is the shortcut to pass your Apr 29,2022 Latest HPE6-A78 exam questions exam! Get yourself well prepared for the Aruba-ACNSA Newest HPE6-A78 free download Aruba Certified Network Security Associate exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update HPE6-A78 actual tests. With We latest latest HPE6-A78 dumps, you’ll pass the Aruba-ACNSA Newest HPE6-A78 vce dumps Aruba Certified Network Security Associate exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HPE6-A78 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the HPE6-A78 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HPE6-A78 dumps.Although questions are from HPE6-A78 free dumps, the validity and accuracy of the HPE6-A78 dumps are absolutely guaranteed.

Question 1:

A company is deploying ArubaOS-CX switches to support 135 employees, which will tunnel client traffic to an Aruba Mobility Controller (MC) for the MC to apply firewall policies and deep packet inspection (DPI). This MC will be dedicated to receiving traffic from the ArubaOS-CX switches.

What are the licensing requirements for the MC?

A. one AP license per-switch

B. one PEF license per-switch

C. one PEF license per-switch. and one WCC license per-switch

D. one AP license per-switch. and one PEF license per-switch

Correct Answer: D


Question 2:

Which is a correct description of a stage in the Lockheed Martin kill chain?

A. In the delivery stage, malware collects valuable data and delivers or exfilltrated it to the hacker.

B. In the reconnaissance stage, the hacker assesses the impact of the attack and how much information was exfilltrated.

C. In the weaponization stage, which occurs after malware has been delivered to a system, the malware executes Its function.

D. In the exploitation and installation phases, malware creates a backdoor into the infected system for the hacker.

Correct Answer: B


Question 3:

Refer to the exhibit.

You are deploying a new ArubaOS Mobility Controller (MC), which is enforcing authentication to Aruba ClearPass Policy Manager (CPPM). The authentication is not working correctly, and you find the error shown In the exhibit in the CPPM Event Viewer.

What should you check?

A. that the MC has been added as a domain machine on the Active Directory domain with which CPPM is synchronized

B. that the snared secret configured for the CPPM authentication server matches the one defined for the device on CPPM

C. that the IP address that the MC is using to reach CPPM matches the one defined for the device on CPPM

D. that the MC has valid admin credentials configured on it for logging into the CPPM

Correct Answer: C


Question 4:

Refer to the exhibit.

A diem is connected to an ArubaOS Mobility Controller. The exhibit snows all Tour firewall rules that apply to this diem

What correctly describes how the controller treats HTTPS packets to these two IP addresses, both of which are on the other side of the firewall?

10.1 10.10

203.0.13.5

A. It drops both of the packets

B. It permits the packet to 10.1.10.10 and drops the packet to 203 0.13.5

C. it permits both of the packets

D. It drops the packet to 10.1.10.10 and permits the packet to 203.0.13.5.

Correct Answer: C


Question 5:

What is one way that WPA3-PerSonal enhances security when compared to WPA2- Personal?

A. WPA3-Perscn3i is more secure against password leaking Because all users nave their own username and password

B. WPA3-Personai prevents eavesdropping on other users\’ wireless traffic by a user who knows the passphrase for the WLAN.

C. WPA3-Personai is more resistant to passphrase cracking Because it requires passphrases to be at least 12 characters

D. WPA3-Personal is more complicated to deploy because it requires a backend authentication server

Correct Answer: A


Question 6:

You have been asked to rind logs related to port authentication on an ArubaOS-CX switch for events logged in the past several hours But. you are having trouble searching through the logs. What is one approach that you can take to find the relevant logs?

A. Add the “-C and *-c port-access” options to the “show logging” command.

B. Configure a logging Tiller for the “port-access” category, and apply that filter globally.

C. Enable debugging for “portaccess” to move the relevant logs to a buffer.

D. Specify a logging facility that selects for “port-access” messages.

Correct Answer: A


Question 7:

Refer to the exhibit.

How can you use the thumbprint?

A. Install this thumbprint on management stations to use as two-factor authentication along with manager usernames and passwords, this will ensure managers connect from valid stations

B. Copy the thumbprint to other Aruba switches to establish a consistent SSH Key for all switches this will enable managers to connect to the switches securely with less effort

C. When you first connect to the switch with SSH from a management station, make sure that the thumbprint matches to ensure that a man-in-t he-mid die (MITM) attack is not occurring

D. install this thumbprint on management stations the stations can then authenticate with the thumbprint instead of admins having to enter usernames and passwords.

Correct Answer: C


Question 8:

What is a benefit of deploying Aruba ClearPass Device insight?

A. Highly accurate endpoint classification for environments with many devices types, including Internet of Things (loT)

B. visibility into devices\’ 802.1X supplicant settings and automated certificate deployment

C. Agent-based analysts of devices\’ security settings and health status, with the ability to implement quarantining

D. Simpler troubleshooting of ClearPass solutions across an environment with multiple ClearPass Policy Managers

Correct Answer: B


Question 9:

What are the roles of 802.1X authenticators and authentication servers?

A. The authenticator stores the user account database, while the server stores access policies.

B. The authenticator supports only EAP, while the authentication server supports only RADIUS.

C. The authenticator is a RADIUS client and the authentication server is a RADIUS server.

D. The authenticator makes access decisions and the server communicates them to the supplicant.

Correct Answer: D


Question 10:

A company has Aruba Mobility Controllers (MCs). Aruba campus APs. and ArubaOS-CX switches. The company plans to use ClearPass Policy Manager (CPPM) to classify endpoints by type The ClearPass admins tell you that they want to run Network scans as part of the solution.

What should you do to configure the infrastructure to support the scans?

A. Create a TA profile on the ArubaOS-Switches with the root CA certificate for ClearPass\’s HTTPS certificate

B. Create device fingerprinting profiles on the ArubaOS-Switches that include SNMP. and apply the profiles to edge ports

C. Create remote mirrors on the ArubaOS-Swrtches that collect traffic on edge ports, and mirror it to CPPM\’s IP address.

D. Create SNMPv3 users on ArubaOS-CX switches, and make sure that the credentials match those configured on CPPM

Correct Answer: B


Question 11:

What is a difference between radius and TACACS ?

A. RADIUS combines the authentication and authorization process while TACACS separates them.

B. RADIUS uses TCP for Its connection protocol, while TACACS uses UDP tor its connection protocol.

C. RADIUS encrypts the complete packet, white TACACS only offers partial encryption.

D. RADIUS uses Attribute Value Pairs (AVPs) in its messages, while TACACS does not use them.

Correct Answer: A


Question 12:

You have been instructed to look in the ArubaOS Security Dashboard\’s client list Your goal is to find clients mat belong to the company and have connected to devices that might belong to hackers.

Which client fits this description?

A. MAC address d8:50:e6:f3;6d;a4; Client Classification Authorized; AP Classification, interfering

B. MAC address d8:50:e6 f3;6e;c5; Client Classification Interfering. AP Classification Neighbor

C. MAC address d8:50:e6:f3;6e;60; Client Classification Interfering. AP Classification Interfering

D. MAC address d8:50:e6:f3;TO;ab; Client Classification Interfering. AP Classification Rogue

Correct Answer: C


Question 13:

From which solution can ClearPass Policy Manager (CPPM) receive detailed information about client device type OS and status?

A. ClearPass Onboard

B. ClearPass Access Tracker

C. ClearPass OnGuard

D. ClearPass Guest

Correct Answer: C


Question 14:

You are troubleshooting an authentication issue for Aruba switches that enforce 802 IX10 a cluster of Aruba ClearPass Policy Manager (CPPMs) You know that CPPM Is receiving and processing the authentication requests because the Aruba switches are showing Access-Rejects in their statistics However, you cannot find the record tor the Access- Rejects in CPPM Access Tracker.

What is something you can do to look for the records?

A. Make sure that CPPM cluster settings are configured to show Access-Rejects

B. Verify that you are logged in to the CPPM Ul with read-write, not read-only, access

C. Click Edit in Access viewer and make sure that the correct servers are selected.

D. Go to the CPPM Event Viewer, because this is where RADIUS Access Rejects are stored.

Correct Answer: A


Question 15:

A company with 382 employees wants to deploy an open WLAN for guests. The company wants the experience to be as follows:

The company also wants to provide encryption for the network for devices mat are capable, you implement Tor the WLAN.

Which security options should?

A. WPA3-Personal and MAC-Auth

B. Captive portal and WPA3-Personai

C. Captive portal and Opportunistic Wireless Encryption (OWE) in transition mode

D. Opportunistic Wireless Encryption (OWE) and WPA3-Personal

Correct Answer: C