Free Sharing Updated DES-5121 VCE and PDF Exam Practice Materials

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your EMC Other Certification May 08,2022 Newest DES-5121 vce dumps Specialist – Implementation Engineer – Campus Networking Exam exam. We will assist you clear the Hotest DES-5121 exam questions exam with EMC Other Certification DES-5121 actual tests. We DES-5121 dumps are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest DES-5121 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the DES-5121 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our DES-5121 dumps.DES-5121 free dumps are questions from the latest full DES-5121 dumps. Check DES-5121 free questions to get a better understanding of DES-5121 exams.

Question 1:

If a VRRP Master router is rebooted, what is the default behavior once it comes back online?

A. An election occurs to determine which router will have the Master role

B. Original VRRP Master will take back control of the Master role

C. Original VRRP Backup will retain the Master role

D. VRRP Master role is determined by the router with the lowest MAC address

Correct Answer: B


Question 2:

An administrator just finished configuring a Dell EMC N-Series switch. After rebooting the switch, the administrator notices that all the configuration settings just entered are gone.

Which command did the administrator fail to enter?

A. Copy running-config startup-config

B. Copy running-config backup-config

C. Copy startup-config backup-config

D. Copy startup-config running-config

Correct Answer: A


Question 3:

A user\’s host with an IP address of 172.16.1.22/24 is attempting to FTP a file from the server with IP address 10.1.1.99; however, they are unable to connect.

Which access-list is preventing this traffic?

A. # ip access-list ACL1 # deny ip any host 10.1.1.99

B. # ip access-list ACL2 # permit ip 172.16.1.0 0.0.0.255 any

C. # ip access-list ACL3 # deny ip any 172.16.2.0 0.0.0.255

D. # ip access-list ACL4 # permit ip host 172.16.1.22 host 10.1.1.99

Correct Answer: A


Question 4:

When setting up VoIP, you decide that you want to use LLDP. LLDP is enabled by default and LLDP Transmit Management Information and Notification modes are enabled.

What additional steps need to be performed?

A. Enable ISDP and enable LLDP-MED confignotification

B. Disable ISDP and enable LLDP-MED confignotification

C. Enable ISDP and disable LLDP-MED confignotification

D. Disable ISDP and disable LLDP-MED confignotification

Correct Answer: B


Question 5:

After setting up the VoIP configuration, a network administrator issues the following commands with the results shown:

console# show voice vlan Administrative Mode………………………Enable

console# show voice vlan it gi 1/0/2

Interface………………………………….Gi1/0/2

Voice VLAN Interface Mode……………Enabled

Voice VLAN ID………………………….10

Voice VLAN COS Overwrite……………False

Voice VLAN DSCP Value……………….46

Voice VLAN Port Status…………………Enabled

Voice VLAN Authentication…………….Disabled

Based on this information, what is the Layer 3 QoS value?

A. 5

B. 10

C. 46

D. Gi1/0/2

Correct Answer: C


Question 6:

What is the IP protocol number, in decimal, assigned by IANA for VRRP?

A. 25

B. 112

C. 443

D. 1443

Correct Answer: B


Question 7:

What is the recommended maximum number of routers, per area, when using OSPF?

A. 50

B. 100

C. 200 D. 255

Correct Answer: A


Question 8:

Refer to the Exhibit.

If Client B sends a packet to Client A, what is the highest level of the network hierarchy that the packet will transverse?

A. Distribution

B. Network

C. Access

D. Core

Correct Answer: D


Question 9:

What is the interaction between CDP, ISDP, and LLDP when communicating configuration information from a Dell EMC Campus networking switch to a Cisco VoIP phone?

A. N-Series switches can be configured to use LLDP or CDP to communicate configuration information with Cisco devices

B. N-Series switches can be configured to use only CDP to communicate configuration information with Cisco devices

C. N-Series switches can be configured to use ISDP or CDP to communicate configuration information with Cisco devices

D. N-Series switches can be configured to use ISDP or LLDP to communicate configuration information with Cisco devices

Correct Answer: D


Question 10:

Switch-1(config)# interface tengigabitethernet 1/0/1 Switch-1(config)# switchport mode access Switch-1(config)# switchport trunk allowed vlan 10, 20 Switch-1(config)# Switch-1(config)# interface tengigabitethernet 1/0/3 Switch-1(config)# switchport mode access Switch-1(config)# switchport access vlan 10

Switch-2(config)# interface tengigabitethernet 1/0/2 Switch-2(config)# switchport mode trunk Switch-2(config)# switchport trunk allowed vlan 10, 20 Switch-2(config)# Switch-2(config)# interface tengigabitethernet 1/0/6 Switch-2(config)# switchport mode access Switch-2(config)# switchport access vlan 20

A network administrator is troubleshooting why Host 1 cannot communicate with Host 2.

Based on the switch output shown in the exhibit, what is the reason for the communication issue?

A. Port Te1/0/1 on Switch-1 is configured incorrectly

B. Port Te1/0/2 on Switch-2 is configured incorrectly

C. Port Te1/0/3 for Host 1 is configured incorrectly on Switch-1

D. Port Te1/0/6 for Host 2 is configured incorrectly on Switch-2

Correct Answer: A


Question 11:

What are key features of the Dell EMC N4064 or N4064F switches?

A. Up to 640 Gbps switch fabric capacity and hot swap expansion module support for dual QSFP (8 x 10GbE)

B. Up to 1.0 Tbps switch fabric capacity and up to 48-line rate 10GbE ports per switch

C. Up to 1.2 Tbps switch fabric capacity and up to 64-line rate 10GbE ports per switch

D. Up to 48-line rate 10GbE ports per switch and hot swap expansion module support for dual QSFP (8 x 10GbE)

Correct Answer: A

Reference: https://i.dell.com/sites/csdocuments/Shared-Content_data-Sheets_Documents/en/aa/Dell_Networking_N4000_Series_SpecSheet.pdf


Question 12:

A user\’s workstation has an IP phone connected to a Dell EMC N-Series switch.

What is the recommended number of VLANs that should be configured on the switch port?

A. 0

B. 1

C. 2

D. 3

Correct Answer: C


Question 13:

The exhibit represents a topology with all Dell EMC N4000 Series switches with RSTP enabled. In addition, the switches are using the default configuration on all ports and protocols. Which port number will be blocked by spanning tree?

A. Te 1/0/3

B. Te 1/0/4

C. Te 1/0/5

D. Te 1/0/6

Correct Answer: C


Question 14:

Refer to the exhibit.

A network administrator has created an ACL to block broadcast traffic to their server on port Gi1/0/1. Why is the ACL not functioning as desired?

A. ACL is not applied in the correct direction

B. ACLs do not support broadcast traffic

C. Destination address mask is incorrect

D. Destination IP address is incorrect

Correct Answer: A


Question 15:

A user\’s workstation is connected to an IP phone that is connected to a Dell EMC N-Series switch. Which type of traffic is typically tagged or untagged?

A. Data = tagged, Voice = untagged

B. Data = untagged, Voice = untagged

C. Data = tagged, Voice = tagged

D. Data = untagged, Voice = tagged

Correct Answer: D

Reference: https://www.dell.com/support/article/en-us/how12385/how-to-enable-the-voice-vlan-feature-on-dell-emc-networking-n-series-switches?lang=en