Free Providing H19-301 VCE Exam Study Guides With New Update Exam Questions

Attention please! Here is the shortcut to pass your Latest H19-301 study guide exam! Get yourself well prepared for the HCS-Pre-Sales-IP Network(Datacom) Apr 15,2022 Newest H19-301 practice Huawei Certified Pre-sales Specialist – IP Network(Datacom) exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update H19-301 vce. With We latest latest H19-301 dumps, you’ll pass the HCS-Pre-Sales-IP Network(Datacom) Hotest H19-301 QAs Huawei Certified Pre-sales Specialist – IP Network(Datacom) exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest H19-301 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the H19-301 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our H19-301 dumps.If you need to check sample questions of the H19-301 free dumps, go through the Q and As from H19-301 dumps below.

Question 1:

The benefit of CSS iStack/SVF is () (Multiple Choice)

A. simplified management

B. loop free L2 network

C. no STP depolyment

D. 100% link usage

Correct Answer: ABCD


Question 2:

Which are value-add services that NE router could support? (Multiple Choice)

A. BOD

B. IP hard pipe

C. DAA

D. ISSU

Correct Answer: AC


Question 3:

The protection rating of Huawei\’s outdoor APs is ()?

A. IP41

B. IP55

C. IP66

D. IP67

Correct Answer: D


Question 4:

S12700 uses industry-leading left-to-rear ventilation channel design.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 5:

which frequency bands are used by 802.11 standard?

A. 400MHz and 800MHz

B. 800MHz and 1800MHz

C. 2.4GHz and 5GHz

D. 5GHz and 8GHz

Correct Answer: C


Question 6:

IP FPM is abbreviation for IP Flow Performance Measurement.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 7:

Which switch supports downlink optical ports?

A. S2700-26TP-PWR-EI

B. S3700-52P-EI

C. S3700-52P-EI-24S

D. S3700-28TP-SI

Correct Answer: C


Question 8:

HP MSR950 series can map ()

A. AR160

B. AR1220

C. AR510

D. AR2240

Correct Answer: A


Question 9:

Which type subcard does the CE8860 support? (Multiple Choice)

A. 10GE

B. 25GE

C. 40GE

D. 100GE

Correct Answer: ABCD


Question 10:

VS (Virtual System) is 1:16 for CIoudEngine 12800

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 11:

FCoE achieves converged SAN network, which type of TOR can not support FCoE?

A. CE7850

B. CE6850

C. CE6810

D. CE5800

Correct Answer: D


Question 12:

Which OandM are AR G3 support? (Multiple Choice)

A. Batch Deployment Using USB Flash Drive

B. SNMP management

C. web GUI

D. CLJ(Command Line Inteface)

Correct Answer: BCD


Question 13:

NE40E-X3 has a independent fabric board.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 14:

CE6860 has 25GE downlink and 100GE uplink.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 15:

You should check and confirm the quantity of APs when taking an onsite survey, but no need to pay attention to the location where the APs are suitable to be installed.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B