Free Download the Most Update c2010-653 Brain Dumps

Attention please! Here is the shortcut to pass your Hotest c2010-653 pdf dumps exam! Get yourself well prepared for the IBM Certified Associate Application Developer Hotest c2010-653 pdf dumps Fundamentals of IBM TRIRIGA Application Platform V3.2.1 Application Development exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update c2010-653 pdf. With We latest c2010-653 new questions, you’ll pass the IBM Certified Associate Application Developer May 09,2022 Latest c2010-653 pdf Fundamentals of IBM TRIRIGA Application Platform V3.2.1 Application Development exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest c2010-653 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the c2010-653 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our c2010-653 dumps.Although questions are from c2010-653 free dumps, the validity and accuracy of the c2010-653 dumps are absolutely guaranteed.

Question 1:

What is/are the number of navigation level(s) allowed for an item of type Quick link?

A. 0

B. 1

C. 2

D. 4

Correct Answer: D


Question 2:

What happens when a related portal section is deleted from the Related Portal Section library?

A. It requires changes in the Security Manager.

B. It permanently deletes the section from the system.

C. It removes the section as an option for users of the particular portal.

D. It stays on the user\’s portal until the next time the system is restarted.

Correct Answer: B


Question 3:

When creating a new object migration package, what is a valid Create Mode option?

A. By Date

B. By Modified By

C. By Object Type

D. By Object Name

Correct Answer: A


Question 4:

When creating an editable query, how many forms can be included in the query?

B. 1

C. 2

D. unlimited

Correct Answer: B


Question 5:

Once the form with sections to be moved is open in Form Builder, which two statements are true?

A. Moving a section will remove its section actions.

B. Moving a section will change its security permissions.

C. Moving the sections impacts the tab order of the fields.

D. The form must be in a Revision in Progress state to move the sections.

E. In order to access the section actions, the tab label must be selected in the navigation section.

Correct Answer: DE


Question 6:

A change has been made to a business object and form state family and they have been published. The change is not being seen. What should be done?

A. Reboot the server.

B. Reboot the workstation.

C. Log out of the system and log back in.

D. Flush the state data cache in the Administration Console.

Correct Answer: C


Question 7:

Which statement is true regarding a synchronous workflow that uses temporary data and is called using a call workflow task in an asynchronous workflow?

A. A synchronous workflow cannot be called from an asynchronous workflow.

B. Since the synchronous workflow was called from an asynchronous workflow, the workflow will use permanent data.

C. There is no user interacting with the data therefore there is no temporary data, and in this case the workflow will fail.

D. A synchronous workflow cannot be called using a call workflow task; it can only be called from a state transition sub action.

Correct Answer: B


Question 8:

Which tool is used to create a module?

A. Form Builder

B. Data Modeler

C. Portal Builder

D. Report Manager

Correct Answer: B


Question 9:

How are changes made to a workflow saved in the workflow editor?

A. Changes are auto saved.

B. Changes are saved when the workflow is closed.

C. Changes are saved when the workflow is published.

D. Changes are saved when the Apply option is selected in each task property.

Correct Answer: A


Question 10:

When a retired workflow is added to an Object Migration package, what is the expected result when importing it to another environment?

A. It will be skipped on import.

B. It will be removed on upload.

C. It will be imported in a retired state.

D. It will be imported into whatever state the workflow exists in the target environment.

Correct Answer: C


Question 11:

Based on the Application Building for the IBM TRIRIGA Application Platform 3 guide, which name is valid for a new custom date field?

A. cstStartDateTX

B. cstStartDateDT

C. cstStartDateBL

D. cstStartDateDA

Correct Answer: D


Question 12:

Which statement is true regarding a Query task?

A. It can only access queries created by the system user.

B. It can only access queries created by the user that created the workflow.

C. It can only access queries listed under the My Reports tab of the report manager.

D. It can only access queries listed under System Reports or the Community tab of the report manager.

Correct Answer: D