[Latest Version] Free 1z0-632 PDF Download with 100% Pass Guarantee

We ensures to provide the most update 1z0-632 practice tests with the most accurate answers. We On-Premise Applications {keywords} are the most complete and authoritative 1z0-632 dumps with which one can pass the On-Premise Applications Latest 1z0-632 exam questions exam in an easy way. Preparing for On-Premise Applications May 11,2022 Hotest 1z0-632 pdf dumps PeopleSoft PeopleTools 8.5x Implementation Essentials exam is really a tough task to accomplish. But We will simplified the process.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1z0-632 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1z0-632 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1z0-632 dumps.Do you what to see some samples before 1z0-632 exam? Check the following 1z0-632 free dumps or download 1z0-632 dumps here.

Question 1:

View the exhibits.

Based on the page layout, what is wrong with the search page and how should you fix it?

A. The Add actions should not be available; check the component definition foe the Item Label

B. Include History and Correction should be displayed; check the Internet tab of the Component Properties dialog box

C. The Add action should not be available; check the Internet tab of the Component Properties dialog box

D. Include History and Correction should be displayed; check the Use tab of the Component Properties dialog box

E. The Add action should not be available; check the Use tab of the Component Properties dialog box

Correct Answer: D

Reference: https://docs.oracle.com/cd/E57990_01/pt853pbh2/eng/pt/tpst/task_WorkingwithSearchPages-027de6.html#topofpage


Question 2:

A colleague needs to update a custom cascading style sheet (CSS) style for your team\’s fluid application. She has the style definition shown in this exhibit open in Application Designer, but isn\’t sure if she has opened the correct style definition and asks for your advice.

How do you know she does not have a fluid CSS style open?

A. The fluid user interface does not use the Arial or the sans-serif fonts. The fluid user interface uses only the Lucida Grande and Helvetica Neue fonts

B. In the fluid user interface, font color is not set on the style definition. The current branding theme is what determines the font color for the fluid user interface display

C. The fluid user interface does not use absolute font sizes. Only relative font sizes apply to the dynamic nature of the fluid user interface

D. The fluid user interface uses only free form style sheets, and this style sheet is a fixed from style sheet

E. Fluid style sheets all have _FL appended to the style name

Correct Answer: D

Reference: http://technoeureka.blogspot.com/2018/03/applying-css-styling-to-field-values-on.html


Question 3:

Review the following definition:

Select the correct PeopleCode statement to declare an object of the ErrorRow class.

A. Component OCP:OCPUtilities: ErrorRow andNewObject

B. Component andNewObject extends ErrorRow;

C. Row OCP:OCPUtilities:ErrorRow andNewObject;

D. andNewObject = create OCP:OCPUtilities:ErrorRow();

E. andNewObject = Get (OCP:OCPUtilities:ErrorRow);

F. Component OCP.OCPUtilities.ErrorRow andNewObject

Correct Answer: A


Question 4:

Consider the following three scenarios and six tools or techniques. For each scenario, identify the most appropriate tool or technique for updating the portal registry.

A. S1-T2, S2-T1, S3-T3

B. S1-T2, S2-T6, S3-T4

C. S1-T5, S2-T4, S3-T3

D. S1-T5, S2-T3, S3-T4

E. S1-T5, S2-T1, S3-T4

Correct Answer: D


Question 5:

Review the definition of the Calculate user-defined function.

Then, review the invocation of this Calculate function in a FieldChange program:

Which two corrections are required to allow these PeopleCode programs to be saved as syntactically correct programs that produce valid results? (Choose two.)

A. In the FieldChange program, move line 3 to become line 1

B. In the function definition, delete the in and out modifiers on line 1

C. Delete line 3 from the function definition. In the FieldChange program, add the following as line 5: andincr = 0;

D. Replace line 4 in the FieldChange program with the following:

Correct Answer: BD


Question 6:

You click a value on the search page and get a SQL error as shown in this exhibit.

What should you do to troubleshoot this issue and fix it?

A. Check the page definition, make the necessary changes, and save the page

B. Check the Use tab of the Component Properties dialog box, verify the search record, make the necessary changes, and save the component

C. Check if the record definition was modified by another developer and perform an alter table

D. Check the record key structure, make the necessary changes, save the record, and then perform a create indexes

E. Check the record key, alternate search key, and list box settings of the search record, and save the record

Correct Answer: A


Question 7:

Assume that you open a PeopleSoft application record definition using Application Designer. Which two of the following statements are false? (Choose two.)

A. In Application Designer, with a record definition open, you can insert additional fields

B. Any changes made to the record definition in Application Designer are stored in a PeopleTools table as application metadata

C. In Application Designer, with a record definition open, you can view transactional application data, such as inventory items provided by a vendor

D. In Application Designer, with a record definition open, you can add or update transactional application data, such as adding a new inventory item

E. In Application Designer, with a record definition open, you can modify the key structure of the record definition

F. In Application Designer, with a record definition open, you can set a record field to be a required field for which an end user must specify a value when adding a new row of transactional data

Correct Answer: BF


Question 8:

View the exhibits. Based on this page layout and page order, select two true statements about this page definition.

A. The TS_EMP_REVIEW page is saved without error

B. The TS_EMP_REVIEW page contains a parent/child design error

C. The TS_EMP_REVIEW page is saved with a related field error

D. The TS_EMP_REVIEW page is saved with a duplicate record field warning

Correct Answer: A


Question 9:

You are testing the Course Session Details page. You click the Lookup button for the Instructor field and select a name. When you tab off the field, a message is displayed.

What caused this issue and how do you fix it?

A. The menu definition associated with this page has the wrong search record; examine the menu definition

B. The page field definition has the wrong prompt table assigned; examine the page definition

C. The component definition associated with this page has the wrong search record; examine the component definition

D. The record field definition has the wrong prompt table assigned; examine the record definition

E. You selected an incorrect value from the prompt; select a different value

Correct Answer: C


Question 10:

You have these items selected in the Suppress on Form Factor group box on the Fluid tab for a page control.

How will the system treat this control?

A. PeopleTools will compress the size of this control to reduce the amount of data sent over the wireless network for smartphones and tablets

B. The control will display only a laptop and desktop computers

C. The control will display only on smartphones and tablets

D. The control will consume less space on the page when rendered on a smartphone or tablet

Correct Answer: D

Reference: https://pe0ples0ft.blogspot.com/2017/09/fluid-ui-working-with-grids.html


Question 11:

While in the office on his desktop computer, a user personalizes his fluid homepage by adding a tile for the My contacts component. The next day at the airport, the user attempts the access the My Contacts component using his smartphone. Unfortunately, he cannot see the My Contacts tile on his field homepage.

Why is the user unable to find the My Contacts tile on his fluid homepage when using his smartphone?

A. The user does not have the Smartphone Access check box enabled in his personalization\’s

B. The smartphone does not have a supported version of its operating system

C. The style, ps_homepage-phone, has not been applied on the Fluid tab of the Component Properties dialog box

D. The Display on Small Form Factor Homepage check box has not been selected on the Fluid tab of the Component Properties dialog box

E. The component does not contain any pages of type Small Form Factor

Correct Answer: D


Question 12:

You configure embedded pop-up help for a scroll area header or a grid header by ____.

A. using the Insert menu to insert a Popup help button on the grid header or scroll area header in place of the Navigation bar

B. adding a hyperlink or push button to the header linking to the delivered online help

C. adding a hyperlink or push button to the header linking to your custom online help

D. selecting Message Catalog Popup on the Label tab of the Grid Properties Dialog box or the Scroll Area Properties dialog box

Correct Answer: D

Reference: https://docs.oracle.com/cd/E41633_01/pt853pbh1/eng/pt/tapd/task_ConfiguringEmbeddedHelpforScrollAreasandGrids-277585.html


Question 13:

When you attempt to drag a subrecord onto a page, the page definition displays an error. What is the reason for this?

A. The Use tab on the Page Properties dialog box does not have the Page Size field set to Auto-size so that the page automatically expands to facilitate all the fields in the subrecord

B. The subrecord definition does not have the Record Type value set to SubRecord

C. The Use tab on the Record Properties dialog box for the subrecord definition does not have the Parent record field set correctly in the Record Relationship settings

D. The Page Type Field is not set to be Subpage on the Use tab of the Page Properties dialog box

Correct Answer: C


Question 14:

Match each valid PeopleCode variable scope in the first column with its corresponding duration in the second column and its description in the third column.

A. 1Cd, 3Cc, 5Ee

B. 1Ed, 3Bc, 4Da

C. 1Cd, 3Ac, 4Da

D. 1Cb, 2Ca, 3Aa

E. 1Cd, 3Bc, 5Ee

F. 1Cd, 3Ac, 4Da

Correct Answer: D


Question 15:

Your client has asked you to update their PeopleCode programs to replace outdated system variables with current system variables. Which system variable replaces %OperatorId?

A. %Session

B. %CurrentUser

C. %UserId

D. %SessionUser

E. %SessionId

F. %SignonUserId

Correct Answer: C

Reference: https://docs.oracle.com/cd/E41633_01/pt853pbh1/eng/pt/tpcr/task_DeprecatedItemsandPeopleCodeNoLongerSupported-da7e1c.html


1z0-521 the Most Up to Date VCE And PDF Instant Download

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your On-Premise Applications Apr 05,2022 Newest 1z0-521 pdf dumps Oracle E-Business Suite R12.1 Order Management Essentials exam. We will assist you clear the Newest 1z0-521 study guide exam with On-Premise Applications 1z0-521 dumps. We 1z0-521 new questions are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1z0-521 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1z0-521 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1z0-521 dumps.The following questions and answers are from the latest 1z0-521 free dumps. It will help you understand the validity of the latest 1z0-521 dumps.

Question 1:

ACME has offices in various countries, and its customers and suppliers are based around the globe.

Given that addresses are formatted differently in each country, how would you set up the system to handle this situation?

A. Set up the address as a context-sensitive key flexfield.

B. Set up the address as a free format segmented value set.

C. Set up the address as a context-sensitive descriptive flexfield

D. Set up the address as a dependent value set country-specific segments.

Correct Answer: C


Question 2:

Identify three true statements regarding freight and special charges. (Choose three)

A. Accrual is valid application method for modifier type of freight/special charges.

B. Basic pricing provides seeded freight and special charges type of modifier list.

C. You can define your own implementation-specific freight and special charges type of the modifier list.

D. You can use the range price breaks in creating modifiers for freight and special charges if you are using only Basic pricing.

E. You can handle your own implementation-specific freight cost type or freight charges type codes for use in modifiers for calculating freight and special charges.

F. When there are two equal modifiers with the highest precedence in an incompatibility level, the pricing engine selects the modifier that provides the best benefit to the customer.

Correct Answer: BEF


Question 3:

Which option identifies the requirements to ship confirm a sales order line?

A. The item attribute is shippable and Shipping is an activity in the lines workflow.

B. The item attribute is shippable, the Line status is Picked and Shipping is an activity in the lines workflow.

C. The item attribute is shippable, the Line status is Booked, and Shipping is an activity in the lines workflow.

D. The item attribute is shippable, the Line status is Entered, and Shipping is an activity in the lines workflow.

E. The item attribute is shippable, the line status is Shipped, and shipping is an activity in the lines workflow.

F. The item attribute is shippable, the line status is Awaiting Shipping, and shipping is an activity in the lines workflow.

Correct Answer: B


Question 4:

The seeded OM workflow contains a number of item types.

Identify five valid item types? (Choose five)

A. Ship Only

B. Order Only

C. OM Standard

D. Order Header

E. OM price Only

F. Return for Credit

G. OM change Order

H. OM blanket Header

Correct Answer: BCDGH


Question 5:

An order has five lines with line status of Staged/Pick Confirmed.

There is no record on the Delivery tab in the Shipping Transaction form for this order.

What could be the possible resolution?

A. Resolve the shipping exception.

B. Enable shipping privilege for the user.

C. Autocreate delivery from the Pick Release form.

D. Autocreate delivery from the Delivery Transaction form.

E. Autocreate delivery from the Shipping Transaction form.

Correct Answer: E


Question 6:

Identify three correct statements regarding explicit and implicit acceptance. (Choose three)

A. Action attribute – Fulfillment Acceptance is necessary for implicit acceptance

B. An implicit acceptance request set ha two concurrent request: 1) Generate Pre-billing Acceptance program for pre-billing, implicit acceptance 2) Revenue contingency Analyzer for post-billing implicit acceptance.

C. Execution of concurrent program is not needed to perform post billing, implicit acceptance.

D. CSR can enter explicit acceptance via the order information portal or the order import correction.

E. An acceptance comment field is available on order header level (Order information/other tab) of the sales order form.

F. An implicit acceptance deferral reason must be defined in AR with an event attribute using ship confirmation date and expiration days.

Correct Answer: BDF


Question 7:

Identify three correct statements about Cascading Attributes. (Choose three)

A. Enable Quick Code OM_Header_to_Line_Cascade.

B. Enable the Key Profile option OM: Sales Order Form: Cascade Header Changes to Line.

C. The Cascading Attributes feature is applicable for User Interface, but not for any API (Process Order)

D. When an update constraint is violated for a line attribute, the constraint still allows updates to other lines.

E. There are only two modes (Automatic and Manual) for the Profile OM: Sales Order Form Cascade Header change to line.

Correct Answer: ABC


Question 8:

Which three statements are true regarding OM system parameters? (Choose three)

A. System parameters can be set with different values of different operating units.

B. System parameters can not be set with different values for different operating units.

C. The profile OM: credit sales person for freight on sales has been changed to an OM system.

D. The system parameter OM Employee for self service order has been changed to an OM system parameter with the same name.

E. The system parameter name OM employee for self service order in single OM system parameter which ha not changed to an OM profile.

F. The profile OM employee for self service order is the only OM responsibility level profile, which has been changed to an OM system parameter with a new name requestor for drop ship order created by external users.

Correct Answer: ACF


Question 9:

Which three statements are true about the intercompany drop ship process across different operating units? (Choose three)

A. Customer\’s addresses are visible across ledger.

B. Customer addresses are not visible across ledger.

C. The shipping organization generates an intercompany payable invoice.

D. The procurement organization generates an intercompany payable invoice.

E. The shipping organization creates an intercompany Receivable invoice for the goods.

F. The procurement organization creates an intercompany Receivables invoice for the goods

Correct Answer: ACF


Question 10:

Which statement best describe locator Control? (Choose two)

A. Cannot be changed after it is specified

B. Can be specified at the item master level

C. Can be specified at the operating unit level

D. Can be specified at the inventory organization level

Correct Answer: BD


Question 11:

Available to promise rules are ______.

A. Seeded using APICS conventions

B. User defined in order management module

C. User defined using a matrix of selectable criteria

D. User defined in the global order promising module

E. System assigned base upon the item type, cumulative lead time and un consumed forecast

Correct Answer: C


Question 12:

Select the two principle elements of the pack functionality in shipping execution. (Choose two)

A. Trip

B. Delivery

C. Trip stop

D. Delivery line

E. License plate number

Correct Answer: DE


Question 13:

ACME\’s standard freight storage charge is a ten percent markup handling costs.

To ensure the correct calculation of freight charges, which formula qualifier context, and qualifier attribute will you use? (Choose two)

A. Create a formula to calculate the markup freight handling as (0.1 times the handling cost)

B. Create a formula to calculate the markup freight handling as (1.1 times the handling cost)

C. Use a qualifier context of terms and a qualifier attribute of freight terms with a line level modifier line.

D. Use a qualifier context of terms and a qualifier attribute of freight terms with an order level modifier line.

E. Use a qualifier context of terms and a qualifier attribute of freight type code with a line level modifier line.

F. Use a qualifier context of terms and a qualifier attribute of freight type code with an order level modifier line.

Correct Answer: BE


Question 14:

Customer acceptance is applicable for which four order types or models. (Choose four)

A. Kits

B. Returns

C. Internal orders

D. Retro bill orders

E. ATO/PTO models

F. Standard orders with service items

G. Standard orders with standard items

Correct Answer: AEFG


Question 15:

Which three statements are true regarding drop ship orders? (Choose three)

A. The supplier ships to the seller

B. Requisition import program creates the requisition.

C. The PO is created from an approved requisition, which is then sent to the supplier

D. Drop shipments are created as sales orders in order management with an initial source type.

E. The purchase release concurrent program or workflow in order management creates rows in the requisition import tables.

Correct Answer: BCE