Free Download the Most Update 1z0-808 Brain Dumps

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your Oracle Database Hotest 1z0-808 QAs Java SE 8 Programmer I exam. We will assist you clear the Apr 06,2022 Newest 1z0-808 study guide exam with Oracle Database 1z0-808 actual tests. We 1z0-808 practice tests are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1z0-808 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1z0-808 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1z0-808 dumps.Free sample questions of 1z0-808 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real 1z0-808 dumps.

Question 1:

Given the code fragment:

What is the result?

A. 10 : 10

B. 5 : 5

C. 5 : 10

D. Compilation fails

Correct Answer: A


Question 2:

Given:

What is the result?

A. box

B. nbo

C. bo

D. nb

E. An exception is thrown at runtime

Correct Answer: E


Question 3:

Which three are advantages of the Java exception mechanism?

A. Improves the program structure because the error handling code is separated from the normal program function

B. Provides a set of standard exceptions that covers all the possible errors

C. Improves the program structure because the programmer can choose where to handle exceptions

D. Improves the program structure because exceptions must be handled in the method in which they occurred

E. Allows the creation of new exceptions that are tailored to the particular program being created

Correct Answer: ACE


Question 4:

Given:

class Mid {

public int findMid(int n1, int n2) {

return (n1 n2) / 2;

}

}

public class Calc extends Mid {

public static void main(String[] args) {

int n1 = 22, n2 = 2;

// insert code here

System.out.print(n3);

}

}

Which two code fragments, when inserted at // insert code here, enable the code to compile and print 12?

A. Calc c = new Calc(); int n3 = c.findMid(n1,n2);

B. int n3 = super.findMid(n1,n3);

C. Calc c = new Mid(); int n3 = c.findMid(n1, n2);

D. Mid m1 = new Calc(); int n3 = m1.findMid(n1, n2);

E. int n3 = Calc.findMid(n1, n2);

Correct Answer: AD

Incorrect: Not B: circular definition of n3. Not C: Compilation error. line Calc c = new Mid(); required: Calc found: Mid Not E: Compilation error. line int n3 = Calc.findMid(n1, n2); non-static method findMid(int,int) cannot be referenced from a static context


Question 5:

Given the code fragment:

What is the result?

A. 20

B. 25

C. 29

D. Compilation fails

E. AnArrayIndexOutOfBoundsException is thrown at runtime

Correct Answer: A


Question 6:

Given the code fragment:

And given the requirements:

If the value of the qty variable is greater than or equal to 90, discount = 0.5 If the value of the qty variable is between 80 and 90, discount = 0.2

Which two code fragments can be independently placed at line n1 to meet the requirements?

A. Option A

B. Option B

C. Option C

D. Option D

E. Option E

Correct Answer: AC


Question 7:

Given the code fragment:

What is the result?

A. 10 8 6 4 2 0

B. 10 8 6 4 2

C. AnArithmeticException is thrown at runtime

D. The program goes into an infinite loop outputting: 10 8 6 4 2 0. . .

E. Compilation fails

Correct Answer: B


Question 8:

Given: And the code fragment:

Which code fragment, when inserted at line 14, enables the code to print Mike Found?

A. int f = ps.indexOf {new patient (“Mike”)};

B. int f = ps.indexOf (patient(“Mike”));

C. patient p = new Patient (“Mike”); int f = pas.indexOf(P)

D. int f = ps.indexOf(p2);

Correct Answer: D


Question 9:

Given the code fragment:

public static void main(String[] args) {

int iArray[] = {65, 68, 69};

iArray[2] = iArray[0];

iArray[0] = iArray[1];

iArray[1] = iArray[2];

for (int element : iArray) {

System.out.print(element ” “); }

A. 68, 65, 69

B. 68, 65, 65

C. 65, 68, 65

D. 65, 68, 69

E. Compilation fails

Correct Answer: B


Question 10:

Given:

What is the result?

A. true:true

B. true:false

C. false:true

D. false:false

Correct Answer: C


Question 11:

Given:

What is the result?

A. Option A

B. Option B

C. Option C

D. Option D

Correct Answer: B


Question 12:

Given: Which of the following is equivalent to the above code fragment?

A. System.out.printLn(x>10?”>,\’: “<":,\'=");

B. System.out.println(x>10? “>”?”<":"=");

C. System.out.println(x>10?”>”:x<10?"<":"=");

D. System.out.printLn(x>10?”>”?,\'<"?"=");

E. None of the above

Correct Answer: B

Option A is incorrect as we can\’t use abstract with non abstract method, (here method has method body.)

Option C is incorrect as when overriding method we can\’t use more restrictive access modifier, so trying to use private to override default access Level method causes a compile time error.

Option D is incorrect as default methods (not methods with default access level) are allowed only in interfaces.

Option E is incorrect as method all ready has void as return type, so we can\’t add int there. Option B is correct as we can use final there, since the method is non abstract https://docs.oracle.com/javase/tutorial/java/landl/polymorphism.html


Question 13:

Given the code fragment:

public class Test {

public static void main(String[] args) {

boolean isChecked = false;

int arry[] = {1,3,5,7,8,9};

int index = arry.length;

while ( ) {

if (arry[index-1] % 2 ==0) {

isChecked = true;

}

}

System.out.print(arry(index] “, ” isChecked));

}

}

Which set of changes enable the code to print 1, true?

A. Replacing with index > 0 and replacing with index–;

B. Replacing with index > 0 and replacing with –index;

C. Replacing with index > 5 and replacing with –index ;

D. Replacing with index and replacing with –index ;

Correct Answer: A

Note: Code in B (code2 is –index;). also works fine.


Question 14:

Given:

What is the result?

A. 1

B. 1

C. 2

D. Compilation fails

E. The loop executes infinite times

Correct Answer: E


Question 15:

A method is declared to take three arguments. A program calls this method and passes only two arguments. What is the results?

A. Compilation fails.

B. The third argument is given the value null.

C. The third argument is given the value void.

D. The third argument is given the value zero.

E. The third argument is given the appropriate falsy value for its declared type. F) An exception occurs when the method attempts to access the third argument.

Correct Answer: A